معرفی مرکز

مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت دانشکده علوم پزشکی سیرجان در سال 1401 به واسطه رای صادره در جلسه مورخ 1401/9/1 کمیته فنی مراکز رشد فناوری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاسیس گردید و فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز بستر مناسب برای استفاده از نتایج تحقیقات کاربردی در زمینه های مختلف حوزه سلامت و صنعت را با هدف کمک به ارتقای دانش فنی، تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی، توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط دانش بنیان، تسهیل در انتقال دانش و فناوری از مراکز دانشگاهی به جامعه و صنعت و ایجاد ارتباط منسجم بین مراکز تحقیقاتی، دانشگاه و صنعت فراهم آورده است.

اهداف مرکز رشد:

بستر سازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی.
ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت محققین و فناوران جوان.
کمک به رونق اقتصادی مبتنی بر فناوری در منطقه و کشور.
ایجاد بستر مناسب جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال در زمینه های فناوری.
بستر سازی جهت جذب دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های فناوری به منظور ایجاد فرصت های شغلی.
تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار.

خدمات مرکز رشد:

خدمات پشتیبانی:

در اختیار گذاشتن فضای فیزیکی مورد نیاز، دسترسی به اینترنت، تلفن، میز و صندلی، امکان استفاده از کتابخانه، سالن جلسات

خدمات مشاوره ای:

ارائه مشاوره تخصصی در زمینه های امور حقوقی، مالی و بازرگانی، مالیاتی، دانش بنیان، کارآفرینی

خدمات آموزشی:

برگزاری دوره ها و کارگاه‌های آموزشی ویژه  واحدهای فناور و اعضای هیات علمی

خدمات تخصصی:

استفاده از امکانات آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاه‌های مختلف در دانشکده و دانشگاه های شهرستان

خدمات مالی و اعتباری:

استفاده از وام و اعتبارات پارک علم و فناوری و بانک ها، کمک به دسترسی به منابع مالی خارجی و جذب سرمایه گذاری

رویدادهای پیش رو