حضور مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت علوم پزشکی سیرجان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان کرمان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان کرمان توسط پارک علم و فناوری استان و به میزبانی دانشگاه باهنر کرمان، با هدف آشنایی با دستاوردهای فناورانه و نوآورانه با حضور بیش از 50 شرکت دانش‌بنیان و فناوران دانشگاهی استان، به مناسبت هفته پژوهش از 14 لغایت 16 آذر ماه در محل دانشکده فنی باهنر کرمان برگزار گردید. مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت دانشکده علوم پزشکی سیرجان نیز در این رویداد حضور یافت و در غرفه اختصاص یافته به این مرکز، محصولات واحدهای فناور را به مسئولین، اساتید، دانشجویان و عموم بازدیدکنندگان معرفی نمود.

رویدادهای پیش رو

شـهرواره مدیریت شـهري (شـمش فناور) نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان کرمان

اخبار بیمارستان

حضور مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت علوم پزشکی سیرجان در رویداد شمش فناور